1.600 fős kongresszus a Hungexpón

Forrás: turizmus.com

 2018. május 30. 18:56

Május 9–12. között Budapesten rendezte kongresszusát az ESC – European Society of Contraception and Reproductive Health.

A magyarul Fogamzásgátlás és Reproduktív Egészség Európai Társasága nevű szervezet eseményén 86 ország csaknem 1.600 szakembere vett részt – tájékoztatta szerkesztőségünket a Hungexpo.

A Vásárközpontban lezajlott kongresszus szakmai részénél számunkra sokkal fontosabb az esemény méreteinek bemutatása.
A szakmai tanácskozáson és kiállításon - amelynek címe „A családtervezés és a fogamzásgátlás a serdülőkortól a menopauzáig” volt - a Hungexpo G pavilonjában, az erre az alkalomra felépített négy teremben 193 prezentációt hallgattak végig a világ minden tájáról érkezett orvosok. A kiállítók és főszponzorok között olyan világhírű gyógyszergyártó cégek voltak, mint a Richter Gedeon és Bayer AG.

A kiállítók és főszponzorok között világhírű gyógyszergyártó cégek

Fotó: turizmus.com

Az ESC kétévente tartja kongresszusait. Az előző években Basel, Lisszabon és Athén voltak a házigazdák. Budapest először adott otthont a rendezvénynek. A szervezők a budapesti kongresszust rendkívül színvonalasnak ítélték, és elégedettségüket fejezték ki a Hungexpo által nyújtott kiszolgálással és háttérmunkával – zárul a közlemény.