20 éves a hajdúszoboszlói Tourinform

 2013. augusztus 20. 13:23

20. születésnapját ünnepli a Tourinform Hajdúszoboszló .

Az önkormányzat 2010-ben adta át a Tourinform Hajdúszoboszló működtetését a TDM szervezetnek, melynek következtében bővült a szolgáltatás kínálat és 2012 májusától új turisztikai információs irodában, vendégbarát környezetben várják az iroda munkatársai (turisztikai tájékoztatással, turisztikai kiadványokkal, és jegyértékesítéssel) a Hajdúszoboszlóra érkező turistákat és a város lakosságát.

A Szent István Parkban található irodán kívül a városban a főszezonban még három turisztikai információs pavilonban adnak tájékoztatást az informátorok.

 

A Tourinform Hajdúszoboszló az idei nyári főszezonban a turisztikai információk és egyéb tájékoztatás mellett animációs programokkal is várja a fürdővárosba látogató vendégeket. Az iroda melletti mobil sátorban ingyenes népi játszótér, kézműves foglalkozások és egyéb mini attrakciók: mazsorett-, néptánc és lovas bemutatók, valamint esti zenés szórakoztató műsorok garantálják a vízi élményeken kívüli szórakozást. A rövid animációk mellett nyereményjátékban is tesztelhetik szerencséjüket a látogatók. A „véleménye nyereményt érhet" elnevezésű játék keretében egy rövid kérdőív megválaszolásával hajdúszoboszlói nyereménytárgyak találnak majd gazdára, akik nem nyernek, azok sem távoznak majd üres kézzel, hiszen minden kérdőívet kitöltő vendég Tourinformos ajándéktárgyak közül választhat.

További részletek:

www.hajduszoboszlo.hu; +36 52/558-928; tourinform@hajduszoboszlo.hu