20 éves a Mutsch Ungarn Reisen

Forrás: turizmus.com

 2016. április 17. 10:43

A hévízi székhelyű Mutsch Ungarn Reisen 20 éves tevékenységével beírta magát a nyugat-magyaroszági beutaztató turizmus történetébe.

A cég a buszos beutaztatás mellett 2002-ben beindította a Frankfurt-Sármellék légi charterjáratot. A következő években újabb járatokat indított Berlinből, Düsseldorfból, Hamburgból és Friedrichshafenből, hogy kényelmes és gyors utazási lehetőséget nyújtson a Hévíz gyógy- és wellness szolgáltatásait igénybe vevő vendégeknek. A Mutsch Ungarn Reisen évek óta nagy volumenű marketing tevékenységet folytat a német küldőterületeken - karöltve az MT Zrt-vel és a régió turisztikai szereplőivel.A Mutsch Ungarn Reisen 2010-től kezdve szorosan együttműködik az egészségturisztikai utazásokra specializálódott PA Touristik céggel is.

A Mutsch Ungarn Reisen jubileumi rendezvényt tartott április 16-án, délután a Hévíz-Balaton Airporton, a 15. repülési szezon  megnyitóján. Ünnepélyesen fogadták a Frankfurtból érkező Boeing 737-300-as gépet, amelyen 122 utassal és 15 újságíróval együtt érkezett Henry Reutel, a Lufthansa charterigazgatója is. A rendezvényen jelen volt  Glázer Tamás, az MT Zrt. vezérigazgató helyettese, Mezősi Csilla, az MT Zrt. Németországi Képviseletének igazgatója, valamint Papp Gábor Hévíz város polgármestere is.  A jubileumi rendezvény este gálavacsorával zárult a NaturMed Hotel Carbonában.

 

A fotón balról jobbra: Henry Reutel,a Lufthansa charterigazgatója, Glázer Tamás, Papp Gábor, a tolmács a mikrofonnál, Herr Mutsch a jobb szélen