2023-ra halasztják a bécsi Ferien Messe megrendezését

Forrás: turizmus.com

 2022. február 14. 11:50

A korábbi tervekkel ellentétben az idén mégsem rendezik meg a legnagyobb osztrák turisztikai kiállítást.

Közép-Európa hagyományosan legnagyobb szabadidős és turisztikai szakvására, – a bécsi Ferien Messe – idén már nem kerül megrendezésre, közölték a szervezők február 10-én kiadott közleményükben.

Az új időpont: 2023. március 16-19.

Az időpont mellett jövőre a koncepció is új lesz: a vásár ugyanis már nem a Vienna Autoshow-val, hanem a Wohnen & Interieur belsőépítészeti szakkiállítással párhuzamosan nyitja majd meg kapuit a bécsi vásárközpontban.

 

A kiállítások szervezője, a RX Austria & Germany a járványi korlátozások miatt a nehéz tervezhetőséggel indokolta a vásár idei elhalasztását - tájékoztat blogján Kovács Balázs, Bécsben élő turisztikai tanácsadó.

Mint ismert, 2021-ben is lemondták a szakvásár megrendezését, majd az idei időpontját először januárról március közepére halasztották, majd a mostani döntéssel végérvényesen törölték az idei vásárnaptárból.

"A két lifestyle téma: a turizmus és lakberendezés komoly szinergiahatással jár, sok látogatót vonz majd a kiállításra" – indokolta korábban a tematikus koncepcióváltás mögött meghúzódó szempontot Nicole Glöckl, a Ferien Messe témafelelőse.