A 17. Yichun Moon Kulturális Turisztikai Fesztivál

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. október 05. 16:12

A 17. Yichun Moon Kulturális Turisztikai Fesztivál záróceremóniáját szeptember 28-án, csütörtökön este tartották Kelet-Kínában.

Az ünnepségen a Jicsun Egyetem külföldi hallgatói vettek részt, akiknek lehetőségük volt testközelből megismerni a hagyományos kínai kultúrát.

A Hold kultúrájának szentelt tematikus záróceremónia négy klasszikus népi attrakcióból állt, amelyek a Jicsun belvárosi sportközponttól az önkormányzat épülete mögötti térig húzódtak, és csodálatos látványt nyújtva a közönségnek.

Fotó: Silkroadhungary.hu

Az ünnepség alatt modern drónok bemutatója is volt. Ezer drón 14 gyönyörű kompozíciót készített, megvilágítva a Yichun éjszakát a csillagos égbolt fényes holdjával együtt.

A tizenhetedik Yichun Moon Kulturális Turisztikai Fesztivál során, a közelgő Közép-Őszi Fesztivál előtt, különféle eseményekre került sor a helyi kultúra és turizmus fellendítésére.

Ezeken a rendezvényeken kulturális és művészeti programok, valamint tűzijáték szerepelt.

Az elmúlt években a zöld természeti erőforrásokra és az örökségturizmusra alapozva Jifeng megye erőteljesen támogatta a kulturális és turisztikai ipar integrált fejlesztését, és egymás után számos kulturális turisztikai projektet épített fel, mint például a Dongshan festői terület vagy éppen a Tianbao ősi falu.

(X)