A 150 évvel ezelőtti világkiállításra építik a bécsi turizmusmarketinget

Forrás: turizmus.com

 2022. december 05. 17:20

„The Place to be" mottóval, hibrid rendezvény formájában, közel 500 részvevő előtt tartotta meg éves seregszemléjét a Wien Tourismus november 29-én. A konferencia felvételről visszanézhető.

Közel 300-an élőben, a Seestadt Aspern városrészben lévő Ariana rendezvénycsarnokban követték az előadásokat, míg mintegy 200 résztvevő online csatlakozott az interaktív elemeket is tartalmazó, csaknem 3 órás szakmai eseményhez.

A rendezvény „The Place to be" mottója már utal a 2023-as tematikus év központi témájára, a 1873-as bécsi világkiállításra, mint a mai napig érezhető  innováció motorjára – számol be róla a GD-Consulting blogja.  Jövőre lesz ugyanis 150 éve, hogy Bécsben rendezték meg a világkiállítást, amely új víziók mentén optimista küldetést adott egész Európának. Innovációra, megújulásra, optimista személetre a mostani nehéz időkben legalább akkora szükség van, mint 150 éve – hangozott az érvelés a tematikus év témaválasztása mellett.

A jövő évi tervezett programokról további információ ezen az oldalon érhető el, ahol a teljes konferencia felvétele is visszanézhető.

(Borítókép: 123rf.com)