A BFTK képviselte Budapestet az EFFTEX szakkiállításon

Forrás: turizmus.com

 2017. július 03. 11:58

Az Európai Horgászfelszerelés Kereskedelmi Szövetség által – idén a 36. évadban – életre hívott szakmai kiállítás, konferencia és vásár (EFFTEX) nyolc év után tért vissza a magyar fővárosba, június 29-től július 1-jéig rendezték meg a Hungexpón.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) – a Főváros hivatalos turisztikai és fesztiválszervező cége – információs standdal vett részt az eseményen. Ez a turisztikai információs szolgáltatás a BFTK valamint a Hungexpo közötti MICE területen való tervezett stratégiai együttműködés kezdeti lépése – tartalmazza a BFTK közleménye.

A partnerséggel a két cég azt szeretné elérni, hogy közös fellépéssel egyre több hivatásturisztikai rendezvényt hívjanak Budapestre. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ennek a célkitűzésnek megfelelően budapesti MICE portfoliót állított össze. A BFTK a Turizmus Kft-vel közösen Budapest MICE Guide kiadványt jelentetett meg idén májusban, amely itt olvasható, illetve letölthető.

A BFTK informátor kollégái a reprezentatív Budapest’s Finest angol nyelvű városmagazin, a hét nyelven megjelenő Budapest Guide városkalauz, valamint City Map információs térkép segítségével tájékoztatták az érdeklődőket a magyar főváros nyári kínálatáról, a Budapest Card hivatalos városkártya kedvezményes csomagajánlatairól, a Budapesti Nyári Fesztivál, valamint a nagy sportesemények, mint a FINA Budapest 2017 vizes világbajnokság, a Formula 1 Magyar Nagydíj, valamint a Red Bull Air Race Budapest 2017 rendezvényekről.

Az EFFTEX angol nyelvű weboldalán külön link vezet a BFTK budapestinfo.hu turisztikai információs oldalára

Fotó: BFTK

Az EFFTEX (European Fishing Tackle Trade Exhibition),  Budapest esemény angol nyelvű weboldalán külön link vezet a BFTK budapestinfo.hu turisztikai információs oldalára, valamint a Budapest Card csomagajánlatait is egy kattintással megvásárolhatják az érdeklődők, akik így további élményeket szerezhetnek a városban, illetve visszatérésre ösztönözhetik a kiállítás résztvevőit.

 

Kapcsolódó cikkek

A BFTK a London City Fairen

2017. június 12.