A Business Traveller Hungary keresi a legkreatívabb virtuális rendezvényt

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 02. 07:21

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 11. alkalommal keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Idén a „legkreatívabb virtuális rendezvény” kategóriában pályázni is lehet.

A díjkategóriákat minden évben az aktuális piaci környezet figyelembe vételével határozzák meg. Az immár hagyományosan kiosztásra kerülő Business Excellence díjat azzal a szándékkal hozták létre, hogy az üzleti utazók és a szakma megkérdezésével kiderítsék, melyek azok a turisztikai szolgáltatók, akik innovatív megoldásaikkal, fejlesztéseikkel átlagon felüli, magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak.

A szakértő zsűri 10 kategóriában állít jelölteket, a Business Excellence díjak pedig a szakmai közönség szavazatai alapján kerülnek majd odaítélésre. Az egyes jelöltek tevékenységének értékelési időszaka a 2020 szeptember és 2021 szeptembere közötti időszak.

buex

A Business Traveller Hungary szerkesztősége 11. alkalommal osztja ki a Business Excellence díjakat, idén a legkreatívabb virtuális rendezvény kategóriában is

Fotó: Business Traveller Hungary

Ezúttal egy új kategóriában, a legkreatívabb virtuális rendezvény díjára is  pályázni is lehet. Olyan rendezvényszervező cégek, ügynökségek jelentkezését várják, akik megbízójuk számára egészen egyedi és innovatív online eseményt szerveztek a fenti időszakban.

Az elbírálásánál fontos szempont lesz a kreativitás mellett az interaktivitás lehetősége, a résztvevők száma és az alkalmazott platformok bemutatása is.

Pályázni egy online adatlap kitöltésével lehet, ahol 5-10 mondatban kell megosztani a nevezett online rendezvény részleteit.

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 16.

A beérkező bemutatkozó anyagok közül a zsűri és a szakma szavazatai alapján kerül kiválasztásra majd az a cég, aki elnyerheti a Business Excellence 2021 díjat a „legkreatívabb virtuális rendezvény” kategóriában.

Az ünnepélyes díjátadót szeptember közepén rendezi meg a Business Traveller Hungary szerkesztősége és kiadója.