A debreceni vidámpark fejlesztése kiemelt fontosságú – Rádióinterjú

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 24. 16:33

Debrecen-Hajdúszoboszló, Hortobágy, Tisza-tó lett a 4. kiemelt turisztikai régió. A közel 36 milliárd forintos turisztikai fejlesztési lehetőségről beszélt Széles Diána, Debrecen turisztikáért felelős alpolgármestere a Trend Fm turizmus.com című műsorában.

Míg Debrecen a minőségi nagyváros adta lehetőségeket tudja nyújtani, Hajdúszoboszló a gyógyturizmus helyszíne, Hortobágy a termék, amit látni kell, a Tisza-tó pedig egy olyan ökoturisztikai helyszín, ahol Magyarországon egyedülálló dolgokat lehet kipróbálni.

Együtt sokkal többre vagyunk képesek, mint külön-külön – véli Széles Diána, aki elmondta, nem egymás termékére akarnak rálicitálni, hanem segíteni szeretnék egymást. Céljuk, hogy olyan együttműködésben tudjanak dolgozni, amire eddig nem volt példa.

Debrecenben két kötelező elem van a turisták számára: a belváros és a Nagyerdő. A legfontosabb fejlesztendő attrakciójuk az állatkert és az országban egyedülálló vidámpark, mely 8 milliárd forintból fejlődhet fel.

Fontos emellett, hogy Debrecen belvárosa éljen és a teraszok megteljenek vendégekkel. Szeretnének négy évszakos várossá válni. További részletek az interjúban hallhatók.

Hallgasson bennünket!

A Turizmus.com rádióműsora csütörtökönként hallható a Trend FM-en, 17.15-18.00 között.

Ismétlés szombat délutánonként, a 17:30-as híreket követően.

A műsort szerkeszti: Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR igazgatója (kenderesy.nadin@turizmus.com).