Dj Alok élő ősbemutatóval jön a Balaton Soundra

Forrás: turizmus.com

 2022. június 20. 09:45

A világ legjobb Dj-i közt számon tartott Alok egy új sikerszámmal rukkolt elő idén nyárra.

A „Deep Down” című nótát elsőként élőben a Balaton Sound látogatói hallhatják Ella Eyre közreműködésével, aki emiatt érkezik majd Zamárdiba. Dj Alok igazi szupersztár: a világ legjobb lemezlovasait sorba állító DJ Mag listáján a rendkívül előkelő 4. helyen szerepel, 27 milliós Instagram-követőtáborával a második a nemzetközi elektronikus zenei szcénában, 20 milliós havi hallgatójával pedig a leghallgatottabb brazil művész a világon. Eddigi pályafutása során olyan zenészekkel kollaborált, mint például John Legend, Jason Derulo vagy Steve Aoki.

Dj Alok nemrég készítette el a nyár slágerét, a „Deep Down”-t, Ella Eyre, a house-zene királyával, Kenny Dope-pal és a diszkórajongó Never Dull-lal közösen.

Ősbemutatón a dják elő a nyár slágerét a Soundon

Fotó: Balaton Sound

„Mindig is nagy rajongója voltam a popzenének és sokféle formában találok benne inspirációt, így egy olyan rendkívül markáns előadóval dolgozni, mint Ella – aki ráadásul csodálatos dalszerző és előadó, és aki imádja a tánczenét – remek együttműködés volt” – mondta Alok.

Társszerzőként és közreműködőként olyanokkal dolgozott együtt, mint például Sigala, Meghan Trainor, Becky Hill és Sonny Fodera. Az elért eredmények széles listája pedig tartalmaz egy dupla platinalemezes UK #1 kislemezt, egy BRIT-awardot, két MOBO-díjat, két további platinalemezes kislemezt és egy UK Top 5 albumot is.

Kapcsolódó cikkek