A Discover Qatar új tranzittúrákkal várja az utasokat

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. február 20. 14:25

Három újdonsággal bővíti a Discover Qatar a látványos tranzittúrák sorozatát, amelyek kiemelik Katar építészeti és kulturális csodáit, örökségét és történelmét, valamint új főbb attrakcióit a sportrajongók számára.

A 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság sikerének köszönhetően a tranzitutasok mostantól olyan utazásra indulhatnak, amelynek során újra megtapasztalhatják a tavalyi világbajnokság élményét egy exkluzív, vezetett buszos tranzittúra keretében, amely a FIFA-világbajnokság öt helyszínére kalauzolja a turistákat.

A labdarúgás szerelmesei újra átélhetik a Katar 2022™ világbajnokság izgalmait Katar ikonikus stadionjainak meglátogatásával. A 2022™ stadionok megtekintése a legalább nyolcórás tranzit csatlakozási idővel rendelkező utasok számára érhető el.

A Discover Qatar World Cup Stadiums Tour akár 48 órán belül online is foglalható Dohába érkezés előtt, vagy offline a Qatar Tourism/Discover Qatar kioszkban a Duty Free Plaza-ban a Hamad Nemzetközi Repülőtérre való érkezéskor. A túra ára felnőtteknek 42 dollár/fő, 12 év alatti gyerekeknek 21 dollár/fő, 2 év alatti gyermekek számára ingyenes.

Fotó: discoverqatar.qa

Squash- és golfszimulátoros foglalkozások is elérhetők a Hamad International Airport Oryx Airport Hotelben mindazon utasok számára, akik legalább négyórás átszállási idővel rendelkeznek.

Azon utasok, akik négy órát vagy annál hosszabb időt töltenek Dohában átszállással, két órányi squashjátékkal tehetik még izgalmasabbá az utazásukat az Oryx Airport Hotel gyönyörű squashpályáján.

Fotó: discoverqatar.qa

A túra magában foglalja az Oryx Airport Hotel Vitality Wellbeing & Fitness Center zuhanyzóinak használatát és az összes szükséges felszerelést is. A foglalkozás ára felnőtteknek 25 dollár/fő, a foglaláshoz legalább két ügyfélre van szükség. További információért kattintson IDE!

A golfrajongók figyelmébe ajánljuk a vizuálisan lenyűgöző on-demand golftúrát, az Oryx Airport Hotel legmodernebb golfszimulátorában.

Fotó: discoverqatar.qa

A túra tartalmazza az Oryx Airport Hotel Vitality Wellbeing & Fitness Centerben található golfszimulátor egyórás használatát. A túra ára 33 dollár/fő. További információért kattintson IDE!

(X)


Nyitókép: dohahamadairport.com