A faölelgetéstől a csipőprotézisig

Forrás: turizmus.com

 2020. március 05. 16:30

Elindult az egészségturizmus fejlesztésének és menedzsmentjének globális szinten is egyedülállónak tekinthető kezdeményezése, a Health Tourism Worldwide.

Az egészségturizmusban aktív tanácsadók és szakértők eddig döntően vagy a gyógy-, vagy pedig a wellnessturizmusra specializálódtak. A desztinációs és intézményi fejlesztések összetettsége azonban egyértelművé tette, hogy ez a felosztás ma már nem tud megfelelő válaszokat adni az egészség felértékelődése miatt egyre specializáltabb megoldásokat váró piaci kihívásokra – emelték ki a Health Tourism Worldwide társalapítói, Puczkó László és Melanie Smith.

Elindult a Health Tourism Worldwide kezdeményezés

Fotó: 123rf.com

A nemzetközi szakértői együttműködésre építő specializált fejlesztéstámogató és az üzemeltetést versenyképesebbé tévő megoldásokat nyújtó kezdeményezés tematizált piacismeretet, jóllétspecifikus élményfejlesztést (WX) és stratégiai tréningeket, mesterkurzusokat nyújt már ma is három kontinensen.

Jelenleg is zajlik szakértői elemző kutatásuk a Wellness Tourism Associationnel együttműködésben. További részletek a szervezetről itt.