A GR1D Club Budapestben a száguldó cirkusz sztárjai

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 04. 19:01

A pandémia okozta két év szünet után, idén újraindult az autósport egyik legnívósabb és legexkluzívabb afterparty-sorozata, a GR1D Club Budapest és egy fantasztikus bulival örvendeztette meg a résztvevőket.

A Forma-1-es Magyar Nagydíj hétvége zárásaként egész éjszaka ünnepeltek a száguldó cirkusz résztvevői és azon szerencsés vendégek, akik belépővel rendelkeztek a város exkluzív rendezvényére, amelynek a Felix Kitchen & Bar adott otthont.

A közel 400 fős eseményen részt vett George Russell, aki itt ünnepelte dobogós helyezését, továbbá Pierre Gasly, Marcus Armstrong, Juan Manuel Correa, Clément Novalak és Roberto Merhi, valamint még számos nemzetközi és hazai híresség.

"Óriási öröm, hogy két év szünetet követően ismét megrendezhettük az eseményt és hatalmas elismerés a vendégek visszajelzései mellett, hogy George Russel és Pierre Gasly másnap délben külön videóhíváson keresztül köszönték meg a szervezést" – mondta Bosznai Károly, az esemény szervezője lapunknak.

A GR1D Club egy különleges „Grand Prix Afterparty" sorozat és AAA kategóriás nemzetközi rendezvény, melyet 2013 óta ötcsillagos helyszíneken rendeznek meg a legnépszerűbb Formula-1-es futamokat követően. Az alapítás éve óta mindenki, aki kapcsolódik a száguldó cirkusz és a divat világához tudja, hogy ezen az eseményen egyszerűen ott kell lenni, legyen a helyszín Barcelona, Monaco, Milánó, Mexikóváros, Sao Paulo vagy éppen Budapest – magyarázta az afterparty jelentőségét a szervező.

Néhány kép az eseményről:

Fotók: GR1D Club Budapest