A hét fotója: második Instagram-nyertesünk

Forrás: turizmus.com

 2017. május 29. 17:41

„Négy keréken, szép helyeken", a Hertz Internationallel közösen meghirdetett fotópályázatunkon az értékes fődíjak mellett heti nyerteseket választunk, akiknek a pályaművét az Instagram-oldalunkon is közzé tesszük. E heti nyertesünk Fóti Péter.

Fóti Péter nyereménye egy Turizmus Panoráma csomag.

Fotópályázatunk heti nyertese: Fóti Péter #hertz #fotópályázat #méglehetnevezni

Turizmus.com (@turizmuscom) által megosztott bejegyzés,

 

Facebbok-oldalunkon a legtöbb lájkot begyűjtő fotó készítője 250 dollár értékű (hazai vagy nemzetközi) autóbérlési vouchert kap a HERTZ International felajánlásában.

A fotóra nyomott lájk akkor lesz érvényes, ha a turizmus.com Facebook-oldalát is kedveled. Ha pedig a pályázat fotóalbumát megosztod, akár te is lehetsz a 10.000 forint értékű üzemanyag utalvány nyertese!

S ha mindez még nem lenne elég motiváló, idén az utaztatásban dolgozók egy APPLE iPad Air 2-ért is ringbe szállhatnak, ha május 10. és június 7. között legalább két Hertz autót foglalnak legkésőbb június 15-i teljesüléssel.

Az iPpadért való játékban a részvételre a fajkus@globair.cz e-mail címen lehet jelentkezni június 16-ig. Ide várjuk a jelentkező nevét, az utazási iroda nevét, az utazási iroda levelezési címét, e-mail címet, foglalási számokat (min. 2). Az e-mail tárgya az alábbi legyen: Hertz-Panoráma iPad contest.

 

Technikai paraméterek: a fotó formátuma jpg vagy png, minimum 1920 pixel széles legyen a hosszabbik oldala és lehetőség szerint fekvő a tájolása. A fájl maximum 5 MB méretű legyen.

 

A fotókat a fotopalyazat@turizmus.com e-mail címre várjuk. Minden jelentkezőtől csak egy fotót tudunk elfogadni.

 

A fotókat június 7-ig várjuk, a fotók folyamatosan kerülnek fel oldalainkra.

A nyertest június 22-én hirdetjük ki!

Játssz velünk, autózz, kattints, kövess, lájkolj és ossz!