A hétvégén nyit Budapest tengerpartja

Forrás: turizmus.com

 2019. május 16. 10:09

Bár az igazi strandidő még várat magára, a május 17-én megnyíló Lupa Beachre már az előszezonban is érdemes kilátogatni, mivel színes programokkal is várják a látogatókat.

A Lupa-sziget egykori bányatavából 2017-ben alakítottak ki egy új, eddig itthon csak a színes életmód magazinok oldalairól ismert minőségű strand- és vízisport-centrumot a befektetők. Azóta a kristálytiszta, türkizkék víz partján, pálmafákkal beültetett fehér homokos beach idézi meg a karibi szigetvilág hangulatát.

A folyamatos fejlesztések során ma már több tucatnyi vízisport-lehetőség csalogatja az aktív nyaralókat. Az apróságokkal érkezőknek ott a Gyerek Beach, az ínyenceknek pedig a gasztrosétányon sorakozó változatos kínálatú büfék és a vízparti koktélbárok, éttermek.

Karibi életérzés Budapest mellett

Fotó: presspresso

Rendkívül gazdag lesz idén a Lupa sportprogramja, ami május 18-án indul a Decathlon Strandröplabda Kupa első fordulójával, másnap pedig amatőr strandröplabda tornával, de lesz majd a nyár során tóátúszás, strandkézi, strandfoci, vízilabda, amerikai foci, négytusa és megannyi izgalmas verseny a strand profi sportpályáin és már megnyitott a wakeboard pálya is.

Május 26-án, a gyereknapon több helyszínen változatos programokkal várják a családokat, és természetesen ezen a napon a gyerekek ingyen léphetnek be a strandra.

Június 1-jén pedig már indul a főszezon, és ekkor nyílik meg a Lupa másik része, a küllemében és tartalmában is teljesen megújuló, de továbbra is kedvezményes áron látogatható Öböl Strand.

Kapcsolódó cikkek