A legmenőbb koktélok és bártrendek az Imperial Spirits Fesztiválon a horvátországi Opatijában

Forrás: turizmus.com

 2023. május 02. 11:06

Horvátország első Imperial Spirits Fesztiválja május 26-27-én a legújabb koktélvariációkkal, regionális szeszesital-kóstolókkal, street food kínálattal, DJ-kkel és exkluzív after-show-partyval várja a közönséget az opatijai Hotel Kvarnerben.
A Liburnia Hotels & Villas az Ausztriában már hét éve sikerrel futó rangos Liquid Market koktélfesztivállal együttműködve szervezi meg Horvátország első Imperial Spirits Fesztiválját Opatijában. A helyszín egyedülálló: a fesztiválnak a tengerparti sétányon épült elegáns Hotel Kvarner ad otthont, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Kvarner-öbölre.

 

Pünkösdi bárkultúra-utazás

A spiriteknek szentelt hétvégén a látogatók megismerkedhetnek a bárkultúra legújabb trendjeivel, és megkóstolhatják a legérdekesebb koktélokat Horvátország legjobb bárjaiból. Több mint húsz ismert márka mutatja be jellegzetes spiritjeit és koktéljait a legjobb bartenderek prezentálásában, így a közönség a márkák mögött álló szakemberekkel is megismerkedhet. Emellett az érdeklődők szakértők által vezetett mesterkurzusokon és interaktív workshopokon mélyíthetik el ismereteiket a koktélok világáról.

A látogatók a megismerhetik a bárkultúra legújabb trendjeit

Fotó: Liquid Market

 

Az alkalomra készült egyedi signature koktélok kóstolása mellett gazdag élőzenei program, DJ-szettek, színes gasztronómia kínálat és after party teszi felejthetetlenné a fesztivált.

 

Szállások néhány méterre a koktélfesztiváltól

Az Imperial Spirits Fesztiválnak otthont adó neoklasszicista Hotel Kvarner a Kelet-Adria legelső szállodájaként épült a 19. század végén. A szálloda Opatija egyik legszebb teraszával büszkélkedhet, ahol a vendégek kiváló mediterrán ételek, remek borok és desszertek közül válogathatnak.

A koktélfesztiválra a szervező Liburnia Hotels & Villas három–öt napra szóló szállással és két napos „all you can taste" kóstolójeggyel kombinált csomagokat kínál a Hotel Istra, a Heritage Hotel Imperial, a Hotel Kvarner, a Villa Amalia és a Hotel Ambasador szállodákba. Emellett a rendezvényre egy- és kétnapos jegyek is vásárolhatók, a jegyek tartalmazzák a koktélok és italok korlátlan kóstolását és a belépést az after partyra.

A fesztivál szállást és kostolójegyeket is tartalmazó csomagokat kínál

Fotó: Hotel Istra

 

Az Imperial Spirits Festival két napos korlátlan szórakozást ígér a nyár tökéletes kezdeteként, úgyhogy látogasson el a mixológia öblébe egy felejthetetlen hétvégére!