A Magyar Nagydíj után idén újra GR1D Club™ After Party a Buddha-Bar Budapestben

Forrás: turizmus.com

 2015. május 31. 09:17

Az előző évek sikerére való tekintettel július 26-án, vasárnap ismét a Buddha-Bar lesz a helyszíne a világ egyik legexkluzívabb rendezvényének, a Forma 1®-es futamokat követő GR1D Club™ After Partynak.

Az elmúlt 2 évben minden pilóta, számos hollywoodi világsztár és több száz vendég is a Buddha-Bar Budapestet választotta a Magyar Nagydíj estéjén.

A tavalyi partyról készült videót itt tudja megnézni:
https://www.youtube.com/watch?v=icedPd43iF0

Kérjük, vegye figyelembe, hogy 200 jegy már idén is elkelt a száguldó cirkusz prominens képviselői részére, így belépők vásárlására csak korlátozott számban van lehetőség.

Jegyárak & Italcsomagok:

  1. PLATINUM VVIP belépő – 120.000 Ft / 400 euró / fő

A rendezvény teljes idejére asztalfoglalás a legjobb helyen elhelyezkedő VVIP részlegen, privát VIP hostess, külön személyi pincér, Buddha-Bar ázsiai falatka válogatás, korlátlan fogyasztás prémiumitalokra, long drinkekre, röviditalokra, sörre, borra és alkoholmentes italokra.

2. GOLD VIP belépő – 60.000 Ft / 200 euró / fő

A rendezvény teljes idejére asztalfoglalás a VIP részlegen, korlátlan italfogyasztás prémiumitalokra, long drinkekre, röviditalokra, sörre, borra és alkoholmentes italokra.

3. SILVER VIP sétálójegy – 30.000 Ft / 100 euró / fő

Belépés a Buddha-Bar Lounge VIP részlegbe, korlátlan italfogyasztás long drinkekre, röviditalokra, sörre, borra és alkoholmentes italokra.

További információ és jegyvásárlás:
Bosznai Károly: +36 20 776 2327 karoly.bosznai@buddhabarhotel.hu (x)