A Millenáris Parkban jöhet létre a Startup Campus Budapest

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 01. 13:54

A projekt célja, hogy Budapest egyik szimbolikus helyén olyan innovációs vállalkozói és multifunkcionális rendezvény központ jöjjön létre, amely összekapcsolja az innovációs ökoszisztéma legfontosabb állami és piaci szereplőit.

Ezen felül edukációs és vállalkozásfejlesztő munkateret biztosít mind a vállalkozni vágyó, mind pedig a már vállalkozó fiatal innovátorok számára. A Startup Campus Budapest elnevezésű központ több generációt kiszolgáló, kreatív közösségi, oktatási és rendezvényhelyszín, ahol az innováció, tanulás, alkotás, vállalkozás ösztönzése egyszerre, koncentráltan van jelen.


A Millenáris épületegyüttese a Startup Campus Budapest Központnak olyan helyszínt képes biztosítani, amely a későbbiekben nemzetközi jó példaként szolgálhat és erősítheti a társaság versenyképességét a MICE piacon is.

A koncepció Millenáris Nonprofit Kft. által történő megvalósítására a kormány 2017-ben 1,8 milliárd, jövőre 2,25 milliárd, 2019-ben pedig 1 milliárd forintot biztosít - tájékoztatta szerkesztőségünket Glázer Tamás, ügyvezető igazgató.