A Múzeum Éjszakája – Bevetés a Reptárban

Forrás: turizmus.com

 2020. június 22. 10:29

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum június 27-én hosszított nyitvatartással, egy egész éjszakás programmal, zseblámpás tárlatvezetéssel és szabadtéri mozival várja látogatóit.

A Beszállókártya megvásárlásával 5 megnyitott gép pilótafülkéjébe ülhetnek be a kártyatulajdonosok. A nagy érdeklődésre való tekintettel – csak ezen az estén – a Messzerrel akár kordonon belüli fényképek is készíthetők fotójeggyel.

21:00 órakor éjszakai bevetésen vehetnek részt a látogatók zseblámpás tárlatvezetés keretein belül. Emellett repülős csillámtetoválás is készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt az egész este folyamán.

Június 27-én egész éjszakás programmal, zseblámpás tárlatvezetéssel és szabadtéri mozival várja látogatóit a RepTár

Fotó: RepTár

Első alkalommal a RepTár udvarán vetítésre kerül a Top Gun című amerikai akciófilm Tom Cruise főszereplésével. A filmvetítést még különlegesebb élménnyé teszi, az udvaron lévő MiG-29 vadászgép különleges megvilágítása, mely a nézőközönség mellett látható.

16 órától a belépő egységesen 1 000 Ft/fő lesz, 6 éven aluli gyermekeknek díjmentes. A RepTár ezen a napon éjfélig tart nyitva és minden élményelem (4D mozi, szimulátor, 3D karika) foglalható késő estig.

További információk a RepTár honlapján és Facebook-oldalán.

 


A rovat belföldi turisztikai híreinek megjelenését a SZÉP-kártya szponzorálja.