Maratonfutáshoz kedvezménykártyát is ad Friuli-Venezia Giulia tartomány

Forrás: turizmus.com

 2021. június 16. 14:45

Októberben a MYTHO Marathon kapcsán Friuli Venezia Giulia különleges kedvezménykártyát kínál a régióba utazóknak: a versenyzők, kísérőik és a turisták kedvezményesen vehetnek igénybe turisztikai szolgáltatásokat.

A MYTHO Marathon – amelyet idén október 31-én Cividale del Friuli városában rendeznek – egy vándormaraton, mindig olyan várost, illetve régiót népszerűsít, amelyet érdemes kicsit behatóbban megismerni. Így hát nem meglepő, hogy a rendezvény nem csak a futásról szól. A versenyzők, kísérőik és a turisták a FVG MYTHO Marathon kártya segítségével felfedezhetik Friuli-Venezia Giulia rejtett kincseit is.

A kedvezménykártya létrehozásának célja, hogy a maratont fogadó három várost és az ott található UNESCO-helyszíneket népszerűsítsék. Így tehát az elkövetkező években Cividale del Friuli (2021), Palmanova (2022) és Aquileia (2023) lesznek a középpontban, melyek a tartomány 42,195 kilométeres futóversenyének adnak majd otthont.

A Yestour utazási irodával együttműködve, előkészített néhány turisztikai csomagot, ezzel is garantálva a maratonra érkező sportolóknak és társaiknak a kellemes tartózkodást Cividale del Friuliban és Udinében.

Az ajánlatok széles választéka áll a vendégek rendelkezésre, többek között 3 és 4 csillagos szállodákban, B&B szállásokon, farmokon, de akár nyaralókat vagy szobákat is bérelhetnek kedvezményesen az október 26. és november 1. közötti időszakban, a maraton idején.

friulikartya

A kártya ingyenes belépésre vagy különleges kedvezményekre jogosít múzeumokban, túrákon vagy gasztronómiai programokon

Fotó: MYTHO Marathon

A kidolgozott csomagajánlatok egyike a Nature Experience, amivel felfedezhető Friuli-Venezia Giulia legkeletibb része: a Natiso folyótól az Isonzó völgyéig. Az exkluzív tartózkodás mellett a csomag sétákat, túrákat, hegyi kerékpározást is tartalmaz.

A vendégek az FVG MYTHO Marathon kártyával a három világörökségi város összes vezetett látogatását, kóstolóját és túráját kipróbálhatják, de csak azok részesülhetnek a kedvezményekből, akik a csomagajánlatok egyikével utaznak vagy szállnak meg a régióban.

A kártya testre szabható Friuli-Venezia Giulia felfedezéséhez a vendégek érdeklődésének megfelelően, például művészet, kultúra, tenger, hegyek és wellness kategóriákban.

A digitális kártya névleges időtartama 48 óra vagy egy hét (ez az első használat után indul), és ingyenes belépésre vagy különleges kedvezményekre jogosít múzeumokban, túrákon vagy gasztronómiai programokon.