A nyár első bulija a dégi Festetics-kastélyban a Be Massive Horizon közreműködésével

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. május 28. 14:44

Önfeledt szórakozást és kifogástalan hangulatot ígér a dégi Festetics-kastélyban az ország egyik legismertebb elektronikus partysorozat szervezője, a Be Massive Horizon és a NÖF Nonprofit Kft.
Az elektronikus zene rajongói a kastélypark csodálatos szigetén táncolhatnak a közönségkedvenc Metha, Chriss Ronson, Dubecticut & Robert Makai, Lenny Lenoks és Abertura DJ-k által kevert zenékre. Ezen a rendezvényen debütál a NÖF NKft. exkluzív kiegészítő élménycsomagja is, a Secret Garden, ami felejthetetlenné teszi a nyárestét.

A Be Massive Horizon már két évtizede viszi el a bulizni vágyókat hazánk legszebb tájaira, helyszíneire. Idén a NÖF Nkft.-vel közösen első alkalommal szervezik meg partyjukat egy igazán izgalmas és különleges környezetben, a dégi Festetics-kastély parkjában június 1-jén szombaton, ahol olyan ismert DJ-k zenéire táncolhatnak a rajongók, mint Metha, Chriss Ronson, Dubecticut & Robert Makai, Lenny Lenoks és Abertura. A zárt körű, limitált darabszámban kiadott koncertjegyek még elérhetők a cooltix.hu weboldalán.

 

A NÖF NKft. és a SVÉT együttműködésének köszönhetően a finom falatokról a Páskom Cottage, Szabi a pék és a Szakállas Medve Truck gondoskodik.

Ezen a rendezvényen debütál a NÖF Nkft. exkluzív kiegészítő élménycsomagja is, a Secret Garden. A kezdeményezés célja, hogy a vendégek egy különleges hangulatú, zárt körű esemény résztvevőjeként élhessék át a Horizon élményt a kastélyok egyedülálló környezetében! Akik a még teljesebb buliélmény érdekében a kiegészítő élménycsomagra váltanak jegyet, sorban állás nélkül vásárolhatják meg frissítőiket a VIP italpultban, a teraszról élvezhetik a lélegzetelállító panorámát a kastélyparkra és a szigetre, egyúttal részt vehetnek egy privát tárlatvezetésen is! A következő Secret Garden bulira a dégi eseményen résztvevők válthatnak majd elsőként jegyet!

Jegyek elővételben a cooltix.hu oldalán válthatók, illetve a koncertet megelőzően a helyszínen is!

(X)