A nyárral együtt megérkezett az új Balatoncard

Forrás: turizmus.com

 2017. június 26. 19:32

Változatos programok családoknak, közel 200 Balaton környéki szolgáltatónál kedvezményes áron - ezt kínálja a 2017-2018-as Balaton Turizmus Kártya.

A kártya kifejezetten a belföldön utazgató és kikapcsolódni vágyó családokat szólítja meg azzal a szándékkal, hogy a Balatont és annak környékét válasszák nyaralásuk célpontjaként, és amennyiben elégedettek voltak, térjenek vissza többször is egy-egy hétvégére.

A Balatoncard egy családi kártya, mely két felnőtt és maximum három gyerek számára kínál előnyös megtakarítási lehetőségeket közel 200 Balaton környéki szolgáltatónál. A kártyatulajdonosok 2 alkalommal válthatnak 33% árkedvezménnyel menettérti vasúti jegyet a Balatonra, valamint 4 alkalommal utazhatnak szintén 33% kedvezménnyel vonaton a balatoni állomások között. Emellett egy alkalommal 50% árkedvezménnyel válthatnak 10 napos autópálya matricát, de számos strand, élményfürdő, kalandpark, múzeum, szálláshely, étterem, kávézó, cukrászda biztosít 10-20% kedvezményt számukra.

A kedvezmények túlnyomó része a kártya felmutatásával, korlátlanul vehető igénybe, néhány nagyobb mértékű (33-50%) kedvezményt pedig a kártyához tartozó papírszelvény leadásával lehet érvényesíteni. A plasztik kártyához tartozik egy partnerkatalógus, mely a Balaton területét kisebb egységekre bontva tartalmazza az adott térségben található kedvezményadó partnereinket. Így ennek segítségével könnyen megtervezhető még otthon a kedvezményes nyaralás.

A Balatoncard  5.500 Ft-os áron megvásárolható Tourinform irodákban, valamint a www.balatoncard.hu oldalon keresztül.

Ízelítő a megtakarítási lehetőségekből:

2x 33% kedvezmény menettérti vasúti jegyre a Balatonra

4x 33 % kedvezmény egyúti vasúti jegyre balatoni állomások között

1 x 50% kedvezmény 10 napos autópálya matricára

1x 50% Ábrahámhegy Községi Strandon

15% a menetrendszerinti balatoni hajójáratokon és sétahajókon

30% a Diási Játékstrandon és a Gyenesi Lidóstrandon

10% a balatonfüredi Annagora Aquaparkban

10% a balatonfűzfői és balatonboglári Kalandparkban

10% számos borospince kínálatából

10% lovaglásnál, vitorlázásnál, sétarepülésnél, gokartozásnál

10-20% több múzeum esetén (Magyar Királyok Panoptikuma, Ásványmúzeum, Csigaparlament, Babamúzeum, Horrorárium, stb.)