A régió legnagyobb kiberbiztonsági konferenciáját tartják Budapesten

Forrás: MTI

 2021. szeptember 29. 11:18

A régió legnagyobb kiberbiztonsági konferenciáját tartják október 8-án Budapesten, a MoM Kulturális Központban - közölte Lobó-Szalóky Lázár, a rendezvény sajtófőnöke.

A közleményben kiemelte, az idén tizennyolcadik alkalommal megtartandó HACKTIVITY eseményt személyesen is fel lehet majd keresni, de lehetőség lesz az előadásokat online követni a rendezvény hivatalos chat-szobájában.

A tájékoztatás szerint a korábbi évekhez hasonlóan a HACKTIVITY konferencián képviselteti magát a HackerSpace Budapest, a HackerSpace Szeged és a SecureITeam is, és a HackCenterben várják azokat az érdeklődőket, akik izgalmas feladatok, kihívások teljesítésével tesztelnék tudásukat, megoldást szeretnének kapni egy-egy problémára.

hacktivity

Az idén tizennyolcadik alkalommal megrendezett eseményt személyesen is fel lehet majd keresni, de online is lehet követni az előadásokat

Fotó: Hacktivity

A rendezők több mint 1 millió forint értékben belépőjegyeket ajánlanak fel a hazai felsőoktatási intézmények tehetséges hallgatói és előadói számára. A jegyekhez az erre a célra létrehozott HACKADEMY partnerprogramhoz való csatlakozáson keresztül lehet hozzájutni - tájékoztatott Lobó-Szalóky Lázár.

További információ a #HACKTIVITY2021-ről a rendezvény weboldalán található.