Újra T-DAY: kötetlen év végi összejövetelre várják a turisztikai szakma képviselőit

Forrás: turizmus.com

 2021. november 11. 08:06

A T-DAY komoly hagyományokkal rendelkező, az egyik legnagyobb kötetlen esti fogadás, találkozási pont, ahol stílusos környezetben ápolhatjuk és építhetjük szakmai kapcsolatainkat.

A különböző piaci szereplők nem feltétlenül ismerik egymás szakterületét, viszont teljes egészében támaszkodnak egymásra, ezért nagyon fontos a köztük lévő személyes kapcsolat. Az együttműködéshez szükséges bizalmi kapcsolat kiépítését nagymértékben támogatja az a decemberi 2-ai állófogadás, amelynek a Budapest Marriott Hotel ad otthont.

 

Hazánkban minden tizedik munkavállaló a turizmus-vendéglátás iparágban dolgozik. Minden turisztikai szolgáltató a kreatív és szorgalmas emberek munkájára épít, mindarra a szenvedélyes és néha küzdelmes munkára, amit napról napra tesznek bele a vállalkozás működtetésébe. Akár vendégként, akár munkavállalóként lépünk be egy szállodába vagy vendéglátóhelyre, élményt, a másokkal való érzelmi kapcsolódást keressük. Ezért szervezzük meg újra a T-DAY-t, hogy emlékeztessük a turisztikai szakmát: összetartozunk!„A koronavírus miatti lezárásokat követően a kereslet és a fellendülés egyértelmű jelei mutatkoznak, de az iparágunk mégis folyamatosan kihívásokkal néz szembe. Fontosnak tartom, hogy megismerjük egymás szakterületét és lehetőséget nyújtsunk kapcsolatok kiépítésére, az együttműködés erősítésére. 2010-ben, az első rendezvényünk megszervezésekor is ez vezérelt minket, és küldetésünk azóta sem változott: a fenntartható növekedés biztosítása, pozícióinak javítása mindannyiunk közös érdeke" – mondja Bosznai Károly, a T-DAY brand tulajdonosa.

Érdemes már most felírni a naptárakba az időpontot: 2021. december 2., csütörtök.

További információért iratkozz fel a hírlevélre, kövesd az eseménnyel kapcsolatos híreket a www.tday.hu weboldalon vagy a T-DAY Facebook-oldalán.

VIP asztalfoglalás a 06/20-776-2327-es telefonszámon.

Várjuk, hogy ismét találkozzunk!

A T-DAY szervezői