Három napig a motoroké lesz a főszerep júniusban a Műegyetem rakparton

Forrás: turizmus.com

 2024. február 15. 09:54

A Budapest Open Road Days fesztiválon adja első budapesti nagykoncertjét idén a 35 éves Tankcsapda. A június 27-29. között megrendezésre kerülő motoros, családi és zenei fesztivál helyszíne a Műegyetem rakpart lesz a Petőfi híd és a Szabadság híd között.

A Budapest Open Road Days 2024 fő fellépője június 29-én, szombaton az idén 35 éves jubileumát ünneplő Tankcsapda. A zenekar első idei budapesti nagykoncertjét a Műegyetem rakparton megrendezett fesztiválon adja. A program- és helyszínbejelentő sajtótájékoztatón a szervezők elmondták, hogy összesen 13 programhelyszínen és 4 zenei színpadon számos programmal várják a fesztiválozókat a Budapest Open Road Days 2024 fesztiválon.

A Tankcsapda nagykoncertje mellett június 28-án, pénteken a nagyszínpadon lép fel a Godfater. A közönség a Mystery Gang koncertjén is bulizhat a Budapest Open Road Days 2024-en. A zenekar három új számmal készül a fesztiválra, amelyeket itt mutatnak be először a közönségnek. A fesztiválon szintén fellépő Takács Vilkó, aki a Harley-Davidson egyik márkanagykövete is. Little G Weevil és K.C. Brown egy izgalmas blues koncerttel várja a közönséget június 28-án.

A Budapest Open Road Days 2024 felvezető eseményeként május 23-26. között szervezik meg az Open Road Tourt, amelyen idén Győrtől Békéscsabáig motorozhatnak közösen a túra résztvevői Budapest, Jászberény, Gyomaendrőd, Orosháza-Gyopárosfürdő és Gyula megállókkal. Ahogy a korábbi években, idén is számos programmal és koncertekkel készülnek a szervezők a közös motoros túrára.

Június 27. és 29. között rendezik meg a Budapest Open Road Days fesztivált

Fotó: Budapest Open Road Days

 

A fesztiválon a zene mellett a látványos és élményekben gazdag motoros programoké lesz a főszerep. A legnagyobb budapesti belvárosi fesztivált két közös motorozás foglalja keretbe: június 27-én, a 0. napon a rendezvény egy közös balatoni motoros túrával indul, amit június 29-én egy nagyszabású budapesti motoros felvonulás követ.