A valettai Triton téren idén ismét megjelenik a Mikulás-falu

Forrás: turizmus.com

 2021. október 26. 13:28

Idén ismét visszatér Tündérország Máltára: december 3. és január 2. között a Fairyland – Santa’s City Mikulás-falva beköltözik Valetta Triton terére, ahol a helyiek és a turisták újra átélhetik a karácsonyi készülődés örömét.

A 2019-es első alkalmat követően Tündérország ismét megjelenik Málta fővárosának bejáratánál. A tér a Mikulás-falvának eredeti adaptációjává változik, és mindezt úgy alakítják ki, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa minden látogatónak - közölte a VisitMalta.

A visszatérő látványosságok közül Rudolf kereke ismét madártávlatból nyújt majd kilátást Vallettára és a környező városokra, a Műjégpálya pedig egészen ünnepi élményt és izgalmakat biztosít a sportolni vágyóknak.

Maga Mikulás is Tündérországban tartózkodik majd, készen arra, hogy a világ minden tájáról találkozzon gyerekekkel, összeállítsa a „jók és rosszaságok” listáját, és még az ajándékok kiszállítását is idejében megkezdhesse. A Mikulás-falu számos standján kapható lesz karácsonyi étel és ital, és lesz egy-két meglepetés is, amik egyelőre becsomagolva várják a megfelelő alkalmat.

mikulas_malta

A Fairyland – Santa’s City december 3-án nyílik meg és 2022. január 2-ig várja a látogatókat

Fotó: Visit Malta

„A Fairyland – Santa’s City visszatérése újabb lépést jelent a normális élet felé vezető utunkon, amit a járvány erősen korlátozott. Ezzel az eseménnyel lehetőséget biztosítunk a családoknak, hogy szeretteikkel együtt élvezhessék a karácsonyi hangulatot, számos olyan attrakción keresztül, amelyek célja, hogy a máltai szigeteken jól ismert ünnepi hagyományokat ápolják” – mondta Clayton Bartolo, turisztikai és fogyasztóvédelmi miniszter.

Gavin Gulia, a Máltai Turisztikai Hivatal elnöke hozzátette, hogy „a Fairyland izgalmas napokat ígér az egész családnak, amit a legjobb máltai művészekkel együttműködve valósítunk meg, akik már éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy olyan műalkotásokat hozzanak létre, amelyek a Piazza Tritonit díszítik majd. Büszkék vagyunk arra, hogy valami egyedit és különlegeset kínálhatunk mindazoknak, akik úgy döntenek, hogy Máltán töltik az ünnepeket."

A Fairyland – Santa’s City december 3-án nyílik meg és 2022. január 2-ig várja a látogatókat. További információk a VisitMalta oldalon érhetők el.