A VéNégy Fesztivál 60 zenei programmal várja a látogatókat Nagymaroson

Forrás: turizmus.com

 2024. április 10. 10:32

A színházi-, és utcaszínházi produkciók, valamint családi programok mellett pezsgő zenei élet várja a látogatókat június 20. és 23. között Nagymaroson, a VéNégy Fesztiválon.

A nagymarosi fesztivál négy napon át öt színpadon 60 zenei programot vonultat fel: a brit drum and bass trió, a Kosheen mellett koncertet ad többek között a 30Y, az Analog Balaton, az Aurevoir., az AWS, Aron Andras & The Black Circle Orchestra, Belau, Beton.Hofi, a Brains, Dzsúdló, az Elefánt, Firkin, az Irie Maffia, Mehringer, a Platon Karataev, a Subscribe, valamint a Tankcsapda. A fesztivál zárónapjának programját a Kossuth-díjjal is kitüntetett Misztrál együttes gazdagítja - közölték a szervezők.

A fesztivált június 20. és 23. között rendezik meg Nagymaroson

Fotó: VéNégy fesztivál

A visegrádi országok egy-egy izgalmas zenei formációja is színesíti a palettát. Üdítően friss indie-pop szerzeményekkel megpakolva érkezik Pozsonyból Anika Iris. Csehországot a Tygroo képviseli, a post-punk műfajban utazó The Pau pedig Lengyelországból érkezik.

A hazai feltörekvő zenekarok is képviseltetik magukat a fesztiválon, a könnyed fúziós jazztől, az elektronikus zenén át a progresszív rock és metalcore műfajáig rendkívül gazdag a kínálat. Lesz még táncház, a fűzfákkal övezett, vadregényes Duna-parti helyszínen egyszál gitáros produkciók és elektronikus zenei fellépők váltják egymást, de lesz Techno Yoga is, itt egy vadonatúj, daytime nyári kiadással készülnek a szervezők.

A hajnalig tartó bulik sem maradhatnak el, a Be Massive Horizon Party-ja a nyitónapot, Ludmilla ütős szettjei a szombati drum and bass napot, míg Spigiboy a zárónapot koronázza meg. A fesztivál zenei felhozatalában mindenki megtalálja a kedvére valót, a kisgyermekkel érkező családoktól a Z generáció fiataljaiig.