A vezetők szerepéről rendezett konferenciát a Magyar Fürdőszövetség

Forrás: turizmus.com

 2022. október 28. 11:52

A Magyar Fürdőkultúra Napján, október 27-én szakmai konferenciát rendezett a Magyar Fürdőszövetség „A változások viharában kulcsszerepben a vezetők" címmel.

A rendezvényen Kántás Zoltán, a szövetség elnökének köszöntője után szakmai előadások hangzottak el, majd szakavatott trénerek vezetésével műhelymunkára került sor.

 

Az első előadasban Polgár Petra, a Randstad Hungary Kft. operációs vezetője a munkaerőpiacon tapasztalható változásokat és aktualitásokat mutatta be. Milyen munkáltatói értékek vonzóak a munkavállalók szamara? Mit keres ma a magyar munkavállaló a munkahelyen?– ezek a kérdések álltak az előadás fókuszában.

A következőkben a PWC Magyarorszag képviselője arra a kérdésre kereste a választ, hogy mennyire lehet sikeres a változás- és válságkezelés a turisztikai szektorban.

Kulcsszerepben a vezetők – személyreszabott vezetői kommunikació, mint az elkötelezettseg és motiváció alapja – erről a témáról beszélt ezután Tóthné Márton Gabriella és Szűcsné Szabó Katalin, a Kontakt Szervezetfejlesztő és Tanacsadó Kft. két munkatársa.

Az első műhelymunka a megtartás és motiválás témakörével foglalkozott, Könyves-Tóth Laura, a Kontakt Kft. trénere vezetésével.

A következő workshop a multigenerációs munkahelyek kihívásait és megoldásait járta körül Bereczki Enikő generaciókutató, tréner vezetésével.

A harmadik műhelymunka a Reziliencia és vezetői kommunikáció a valtozasok viharában címet viselte, a témát Szűcsné Szabó Katalin, a Kontakt Kft. szakmai vezetője és trénere irányítása mellett elemezték ki a résztvevők.

A csapatmunka kulcsa, a sikeres csapatok építőkövei, az együttműködés fejlesztes 5 lepeses vezetői modellje – ez volt a témája a 4. workshopnak, amelyet Tóthné Marton Gabriella, a Kontakt Kft.ügyvezetője és trénere irányított.