A világ legjobbjai a 2020-as Soundon

Forrás: turizmus.com

 2019. december 10. 10:40

Az idén csúcsra járatott Balaton Soundot – a most bejelentett fellépőket nézve – kínálatban akár felül is múlhatja jövőre a nyár legnagyobb európai vízparti bulija.

Nagyon ígéretesnek ígérkezik a jövő évi Balaton Sound line-up-ja, hiszen a világ legjobb DJ-it listázó DJ Mag éllovasai már ott vannak a fellépők listáján. 2020-ban például már biztosan fellép Zamárdiban az épp világelső Dimitri Vegas & Like Mike duó, a listán őket követő Martin Garrix, illetve a Sound közönségének nagy kedvence, Kygo is.

Kínálatában akár felül is múlhatja a 2020-as Balaton Sound az ideit

Fotó: Balaton Sound Sajtóiroda

Rajtuk kívül érkezik Zamárdiba a Nagyszínpadon Robin Schulz, aki az egyik legnagyobb név a német mainstream house szcénából, a DJ Mag listán jelenleg hatodik pozíciót elfoglaló Don Diablo, a brit DJ-társadalom egyik legfrissebb tehetsége, Jonas Blue és élő produkcióval érkezik a DJ-ként és zenei producerként egyaránt ismert brit Jax Jones.

A Nagyszínpadon hallhatjuk továbbá a rendkívül tehetséges angol DJ/producert, Sigalat és a kanadai zenei produkciót és DJ duót, a Loud Luxuryt – adja hírül a Balaton Sound Sajtóiroda.

A Sound 2020 az eredeti időben és helyszínen lesz: július 8–12. között, Zamárdiban.

December 11-től indul a 72 órás early bird akció, melynek keretében 3, 4 és 5 napos bérletek válthatók kedvezményes áron.

Kapcsolódó cikkek

Rekordszámok a Soundon

2019. július 08.