A világ legnépszerűbb szilveszteri desztinációi

Forrás: turizmus.com

 2018. november 22. 10:49

A fél világ útra kél, hogy emlékezetes módon köszöntse az új évet. A lényeg, hogy izgalmas legyen a helyszín, és emlékezetes 2019 ünneplése.

A klasszikusok – Berlin, London és New York helyett és mellett –Budapestet és Dubajt ajánlja az alltromresor.se. Berlin és London népszerűsége verhetetlen, de az eddig új évre lefoglalt városok Skandináviában az Airbnb szerint a következők: Fokváros, Sydney, Denpasar, Bali, Las Palmas, Kanári-szigetek, New York, valamint Budapest. Kinek melyik felel meg persze legjobban… Az Airbnb listán való szereplés általában növeli a népszerűséget, és a szállodai forgalmat is jótékonyan fellendíti más utazó szegmensben is.

Budapest is népszerű szilveszteri desztinációnak számít

Fotó: pixabay.com

A lista összeállításában a lap szerkesztőinek egy nemzetközi Airbnb-felmérés segített, amely a foglalásokat elemzi, és főleg a fiatalabb korosztályok utazási szokásaira világít rá.

Mivel az Airbnb-it igénybe vevők lakásokat bérelnek, nem a „hagyományos” utazók igényeivel egyeznek meg utazási szokásaik. Ők azok, akiket nem vonz a szállodai környezet, viszont szeretik a friss élményeket, kalandokat, kíváncsiak, és akár egy kis bőrönddel is útra kelnek.

Kapcsolódó cikkek