A világ legszebb autói a Balatonfüreden

Forrás: turizmus.com

 2016. július 20. 15:34

Szabadtéri autószalonná válik Balatonfüred július 25-ig. London, Milánó és Firenze után a Balatonnál is bemutatkozik a világhírű angol márka, a Jaguar teljes modellkínálata. A kiállítás ingyenesen tekinthető meg, a 15-30 milliós autókat bárki tesztelheti is.

London, Milánó, Firenze mellett Balatonfüred került fel a magyar települések közül arra a térképre, amelynek helyszínein a világ egyik legnagyobb luxusmárkája kívánja bemutatni legújabb gyártmányait.

 

Az Angliából érkező hatalmas értékű flottát szigorúan őrzik, ennek ellenére a járműveket bárki kipróbálhatja. Az autókat nem véletlenül hozták Magyarországra. A statisztikák szerint egyre többen vesznek Magyarországon SUV-ot és luxusautót. Ebből a piacból a Jaguar is részesülni akar Magyarországon. A cég szerint az ilyen autós kiállítások hozzájárulhatnak a Balaton turizmusának fejlesztéséhez is. A szervezők ötezer autórajongóra számítanak.

Július 20–25. között a balatonfüredi Zákonyi Ferenc sétány parkolójában felállított szabadtéri autószalonon az „angol vadmacska” teljes modellkínálatát kipróbálhatják az érdeklődők.