Ahol a Wild Wild West életre kel

Forrás: turizmus.com

 2017. július 05. 11:50

Amerika épül. A Vadnyugat virágzik. Vasutat fektetnek le. A sivatag közepén egy város emelkedik. Kocsma nyílik, ahol összegyűlnek az emberek és sztorizgatnak. A történetek életre kelnek, az ivó pedig színházzá alakul.

Váltsa meg belépőjét a turizmus.com bulletin 20%-os egyedi kedvezményével!

A kedvezményes jegyvásárlás Budapesti Nyári Fesztivál zenés western-cirkuszára online, kezelési költség nélkül, bankkártyás fizetéssel kényelmesen és gyorsan elérhető.

Cirque Éloize: SALOON - zenés western-cirkusz
2017. augusztus 4. és 5. (péntek, szombat) 20 óra, Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Augusztus 4. – online jegyvásárlás >>
Augusztus 5. – online jegyvásárlás >>

A fenti jegyvásárlási linkre kattintva válassza ki ülőhelyét; a jegyek kosárba helyezését követően a Kuponkód felülethez írja be a BNYF1 kuponkódot, így tudja érvényesíteni a 20% kedvezményt.

Lökje be a Saloon ajtaját, és hagyja, hogy magával ragadja a country folk muzsika energiája és a páratlan attrakciók. A világszerte népszerű kanadai cirkusz-színház, a Cirque Éloize a legújabb produkciójával érkezik Budapestre. A western világát megidéző akrobatikus krimi alaphangját
Johnny Cash és Patsy Cline dallamai adják, miközben életre kel a hírhedt Wild Wild West. A zenés vígjáték mitikus világában a színház és a cirkusz találkozik.

www.szabadter.hu

(x)