Ajándékkártyát kínál a Margitszigeti Színház

Forrás: turizmus.com

 2020. december 04. 12:23

A Margitszigeti Színház jelenleg nem jegyet árul a jövő évi előadásokra, hanem ajándékkártyát.

Az online kártyavásárlás, a kedvező árképzés, a későbbi kedvezmények, a helyválasztási elsőbbség, a VIP-jellegű szolgáltatások, azaz összességében egy speciális kártyacsomag az az ajánlat, amit a teátrum kínál a színházat szeretők részére - tájékoztatott az intézmény.

"Bár javában a télre fókuszálunk, a Margitszigeti Színház aktuális és legfőbb tennivalója mégis a készülés a 2021-es nyári évadra" – nyilatkozta Bán Teodóra, a Margitszigeti Színház ügyvezetője, majd így folytatta:

Velük találkozhatnak jövőre a Margitszigeti Színház színpadán az érdeklődők

Fotó: Margitszigeti Színház

"Célunk reményt nyújtani a közönség és a művész élő találkozására. Tudjuk, hogy most mindennél fontosabb egymásra figyelni. Jelenleg a kapcsolat a közönséggel a virtuális térben zajlik. Számos színházi bemutató és koncert maradt el, már a tavaszi és az őszi időszakban is. Ennek okán a Margitszigeti Színház befogadója és támogatója, partnere kíván lenni a művészeti területeknek a 2021-es évben.

A Biztonság és Bizalom jegyében a szabadtéri színház a 2020. évben már egy sikeresnek tekinthető fél szezon megtartásával bizonyítani tudta a komfortos, egyben elbűvölő  környezetével és sikeres előadásaival a Margitsziget nyári színházának helyét a kulturális - közösségi - térben.

A Biztonság és Bizalom szlogenre építjük a jövő évadunkat is, térben és időben bővítve, hogy minél több produkciót tudjunk befogadni, törekedve a művészek foglalkoztatására és a közönség minőségi szórakoztatására egyaránt" - hangsúlyozta Bán Teodóra.

 

2021-es évad

A 2021-es évad az Évfordulók éve is, hiszen kiváló lehetőség, hogy a legnagyobbakra a legjobbakkal, klasszikus módon emlékezzünk: Verdi, Mozart és Bartók művei csendülnek fel a nagyszínpadon - olvasható a közleményben.

Új színházi bemutatók, operák és balettek, hangversenyek, lemezbemutatók, klasszikus és popkoncertek, ismert és kedvelt magyar sztárok, visszatérő kedvencek, jubiláló popsztárok és együttesek találtak már és találnak otthonra és közönségre a Margitszigeten.

Állandó partnereink – a Magyar Állami Operaház, a Nemzeti Filharmonikusok, a Budapesti Operettszínház, a Veszprémi Petőfi Színház – is fellépnek. Visszatér a Margitszigetre a Magyar Állami Népi Együttes megünnepelni a 20 éves Naplegendát.

A Duna Művészegyüttes hagyományosan, minden évben találkozóra hívja a szomszédokat, valamint a távolabbi kontinensek és nemzetek képviselőit az ikonikus Duna Karneválra, mely 2021-ben immár a 25. lesz. Pál István Szalonna és Bandája ismét vendégünk lesz, a Nemzeti Táncszínház pedig a Magyar hősök, csaták és szerelmek produkcióval készül.

Három külföldi sztárvendéggel, szoprán, tenor, bariton operagálával ünnepeljük a Verdi évfordulót. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarral és a Jussen fivérekkel Mozart estet tervezünk, valamint tárgyalunk egy Bartók est megvalósításáról a Szegedi Kortárs Balettel. Calixto Bieito rendezésében érkezik Bizet: Carmen operája, egyeztetünk a Budapesti Operettszínházzal az új rendezésű Hegedűs a háztetőnről. Magyarországi bemutatóként a Margitszigeten debütál az Addams Family musical és Lévay Szilveszter egyik legkedvesebb musicalje, a Mozart című kosztümös előadás is bemutatóként érkezik Veszprémből - zárul a közlemény.