Ajándékozzon fürdőbérletet!

Forrás: turizmus.com

 2021. november 18. 10:16

Karácsonyi kampányában a Magyar Fürdőszövetség mindenkit arra buzdít, hogy ajándékozzon fürdőbelépőt szeretteinek. A szövetség tagjai egyedi ajánlatokat dolgoztak ki az akció alkalmából.

Az idei esztendő igencsak kétarcú volt a hazai fürdőágazatban. Hónapokig vendégek nélkül árválkodtak a medencék, hiszen a koronavírus-járvány miatt törvényi kötelezettség volt a zárva tartás. A fellélegzés időszaka jött nyártól, amikor a ragyogó időjárásnak is köszönhetően az emberek vágytak a fürdőkbe, amelyek örömmel nyitottak újra.

A Magyar Fürdőszövetség tagjai a járványhelyzet előtt és ez időszak alatt is minden tőlük telhetőt megtettek/megtesznek annak érdekében, hogy a legnagyobb higiéniai biztonság fogadja a fürdőzni indulókat. Erre a jövőben is minden fürdő kiemelt figyelmet fordít – olvasható a Magyar Fürdőszövetség szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Ajándék fürdőbérlet vásárlására buzdítanak a fürdők

Fotó: Magyar Fürdőszövetség

„Tagszervezeteinkkel közösen bizakodók vagyunk, s arra buzdítunk mindenkit, hogy ajándékozzon fürdőbelépőt szeretteinek! Közeleg az év vége, ilyenkor apró figyelmességgel lepjük meg azokat, akik számunkra fontosak. A hazai fürdőágazat számára a vendégek és a fürdőkben dolgozó felkészült munkatársak a legfontosabbak, így összefogva országosan szeretnénk kampányunkra felhívni a figyelmet, melyben minden fürdő egyedi ajánlatot dolgozott ki. Az idei év végén is úgy gondoljuk, hogy élményt adni mindig jó választás!

A karácsonyi „Ajándékozzon fürdőbérletet” kampányunkat illetően minden kedves vendéget arra biztatunk, hogy érdeklődjön kedvenc fürdőjében az aktuális ajánlatokról” – írja a közlemény.

Magyarország fürdőiről a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook-oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.