Alterába új köntösben

Forrás: turizmus.com

 2016. március 03. 15:16

Átalakul idén az Alterába, amely nagyobb színpaddal, megújult látványelemekkel, valamint több délutáni programmal várja a Körmendre látogatókat.

Nyugat-Dunántúl egyik legrangosabb könnyűzenei fesztiválját idén július 12. és 16. között rendezik meg, hagyományosan a Rába Szabadidőcentrumban.

A nagyszínpad fellépőlistája már nyilvános: Quimby, Vad Fruttik, 30Y, Kowalsky meg a Vega, PASO, BRAINS, Irie Maffia, Anna and the Barbies, Kiscsillag, Pál Utcai Fiúk, Ocho Macho, Szabó Balázs Bandája, Esti Kornél, Hősök, Sub Bass Monster, DJ ZULU (GB), Pann Bay Bastards (A), Zorall, Ganxsta Zolee és a Kartel, Ozone Mama, Mantra Porno, Sziámi And Friend's, Konyha, Prosectura, ZPZ és Griffins.

A 7. AlteRábán már kora délután elindulnak a kis színpadi koncertek, melyeket játékos vetélkedők és egyéb kiegészítő programok kísérnek. A kis színpad eddigi biztos fellépői: Kardos Horváth János, Ed Philips and the Memphis Patrol, Szekeres - Barbaró (Junkies) és a Soulwave.  Itt 12 új zenekar is lehetőséget kap a bemutatkozásra. Ezekre a csapatokra a fesztivál hivatalos Facebook oldalán lehet szavazni.

A körmendi fesztivál részletes programja és a napi bontás a www.alterabafesztival.hu oldalon érhető el.