Amerika legjobb városai - TOP 10

Forrás: Resonanceco

 2017. június 16. 13:16

A Resonance fejlesztési stratégiákat kidolgozó cég minden évben elemzi a városokat az aktuális trendeknek megfelelően, hogy megadják a menedzserek és marketingesek számára a legújabb eszközöket és perspektívákat, amelyek kulcsfontosságúak a fejlődésben. Íme a 2017-es lista.

A cég felismerte, hogy az olyan hagyományos teljesítménymutatók, mint a beruházások és a látogatók száma, már nem mutatnak teljes képet a városok és a turisztikai-, gazdaságfejlesztő cégek számára.

A közösségi médiában megosztott a városlakók és a turisták által megosztott tapasztalatok egyre jobban befolyásolják egy város lehetőségeit. Ma már jobban befolyásolja ez a turizmust és a befektetések áramlását, mint a tradicionális marketing.

Ezeket az adatokat is felhasználva a Resonance szerint Amerika legjobb nagyvárosa New York.

New York

Fotó: Pexels

„A város, ami sosem alszik” napjainkban minél inkább próbálgatja a lehetőségek határait, miközben igyekszik helyet biztosítani a jövő generációinak.

A Reconance jellemzése szerint a legjobb amerikai várost nem lehet definiálni, megszelídíteni vagy kategorizálni. Ebben a nyitottságban, embersűrűségben és a kontrasztokban van a városiasodás – és az emberi szellem – potenciálja.

 

A TOP 10 nagyváros:

  1. New York, New York állam
  2. Chicago, Illinois állam
  3. Los Angeles, Kalifornia állam
  4. San Francisco, Kalifornia állam
  5. Las Vegas, Nevada állam
  6. San Diego, Kalifornia állam
  7. Houston, Texas állam
  8. Miami, Florida állam
  9. Seattle, Washington állam
  10. Washington, D.C

 

Amerika legjobb kisvárosa Honolulu.

Honolulu

Fotó: goodfreephotos.com

Páratlan helyszín, ahol hely szelleme találkozik a hedonizmussal és a kulturális gazdagsággal. A szeizmikus erők által kialakított extrém topográfia drámai várostervezést eredményezett, a város erőssége ugyanakkor pont ebben rejlik.

A szabadtéri lehetőségek emelték az első helyig a várost. Kezdve a homokos parttal, ahol gyakran teknősök és delfinek is megfordulnak, és amely egyike a legjobb és legbiztonságosabb óceánszakaszoknak, egészen a munka után kirándulni hívogató, smaragdzöld Ko’olau Range-ig. A parkok, a túraútvonalak és a strandok szinte a világ összes városával felveszi a versenyt.

 

A TOP 10 kisebb város:

  1. Honolulu, Hawaii állam
  2. Tucson, Arizona állam
  3. Charleston, Dél-Karolina állam
  4. Omaha, Nebraska állam
  5. Albuquerque, Új-Mexikó
  6. Tulsa, Oklahoma állam
  7. Myrtle Beach, Dél-Karolina állam
  8. Madison, Wisconsin
  9. Asheville, Észak-Karolina állam
  10. El Paso, Texas állam

 

A teljes elemezés ITT elérhető.