Annyit érsz, amennyire tartanak!

Forrás: turizmus.com

 2016. március 31. 22:30

Márkaépítésről, marketingkommunikációs piaci trendekről, hirdetői piacról és sok egyéb hasznos szakmai kérdésről szól a Menedzserképző Központ marketing workshopja április 20-án.

A márkád nem olyan, amilyennek gondolod… a márkád olyan, amilyennek mások gondolják!

A márkák építése még mindig az egyik legerősebb értékteremtő fegyver a marketingkommunikációban? Hogyan kell ma márkát építeni? Vajon mit tartogat az idei év hirdetői szempontból? Milyen stratégiát illesszünk a márkaépítés mögé, és milyen eszközökhöz nyúljunk a kivitelezés során?

Hogyan alakul a hirdetői piac, és vajon a reklámadó mennyire alakította át a reklámtortát? Hogyan hívjunk életre egy márkát, és milyen digitális eszközrendszert állítsunk csatasorba ehhez? Melyek 2016 legfontosabb digitális fókuszterületei? A Menedzserképző Központ marketing workshopján a résztvevők választ kapnak az előbbi kérdésekre, illetve megismerik az online reklámozás jelenlegi trendjeit.

 

A workshop tematikájából:

BRANDKÖRKÉP - magyar marketingkommunikációs piaci trendek; aktuális márkázási trendek; brand aktiváció; esettanulmányok

DIGITÁLIS BLOKK - márka weboldal; webergonómia és hőtérképes elemzés; analitikai tudás; adatvezérelt marketing, hírlevelek; remarketing, esettanulmányok

A rendezvény időtartama: 13.00 – 17.00 /kávé- és ebédszünettel/

Maximális létszám: 50 fő

Az április 20-án (szerda), Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben tartandó workshopról részletesebben a szervező, a Menedzserképző Központ honlapján olvashat.

Részvételi díj: a Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com olvasói, partnerei részére 25 000 Ft + áfa helyett 16 900 Ft + áfa. A kedvezmény igénybevételére az alábbi hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS