Aquaticum SPA: újdonságok a nyári főszezonban

Forrás: turizmus.com

 2017. július 06. 13:58

A nyári főszezonban több újdonság is várja a hozzánk érkezőket, hogy az egész napos fürdőzés még felhőtlenebb és szórakoztatóbb legyen.

A termálfürdő kültéri medencéje mellett 40 db új, ergonomikusan kialakított, állítható fejtámlával rendelkező napozóágyat helyeztek el, extra széles, vízáteresztő fekvőfelülettel ellátva.

Az erős napsugárzástól is megvédik a fürdővendégeket, a napozóágyak mellett elhelyezett új napernyőkkel, amelyek megjelenésükkel széppé varázsolják medence környékét. Akinek még ez sem elég, az hűsítheti magát az újra nyitva tartó Termál Kávézó teraszán, közvetlenül a medence mellett. A Termálfürdő medencecsarnokában, szintén elhelyeztek 15 db új napozóágyat, a vendégek kényelmének és komfortérzetének növelése érdekében.


Megújult az élményfürdő hullámmedencéjében található közkedvelt élményelem, a mászófal: a korábbi fogásokat kicserélték, darabszámukat megduplázták. Immár színes és ergonomikusabb fogások segítik a vállalkozó kedvű vendégeket. A komfortérzet növelése érdekében a napozóteraszon napvitorlákat feszítettek ki. Egyet a gyerekek által közkedvelt homokozó felé, egyet pedig a pihenni vágyó vendégek részére a terasz füves területén. Emellett több tucat kék napozóágy és sárga napozószék teszi még színesebbé az élményfürdő napozóteraszát.

Egész nyáron át tartó rendezvénysorozattal készültek a szünidőre: nemcsak az élményfürdő kupolája alatt, hanem napozóteraszán is, ahol képzett animátorok, ugrálóvár, kézműves foglalkozások és sok-sok további meglepetés várja az érdeklődőket.

A strandfürdő felújítás előtti, utolsó szezonját retrofotó kiállítással és változatos programokkal varázsolják  szórakoztatóvá. A retrofotó kiállítást a strandfürdő főbejáratának előterében tekinthetik meg  a vendégek, mindennap 07:00-19:00 óra között, 2017. augusztus 31-ig.