Árstop a Zalakarosi Fürdőben

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. június 02. 14:03

Míg az elő- és utószezon leginkább a gyermektelen és idősebb párok kedvelt időszaka, addig a nyári csúcsszezonban a családi nyaralásé a főszerep. Zalakaros pedig köztudottan az élmények városa.

Az energiaválság a Zalakarosi Fürdőt sem kerülte el, azonban kiaknázva a gyógyvízben rejlő lehetőségeket, az idei évtől geotermikus energiával fűtjük majd az épületeinket. A beruházás csaknem 200 millió forint saját forrásból valósult meg – mondta el Végh Andor, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.

A sportmedence vízi élményparkkal gazdagodott

Fotó: Zalakarosi Fürdő

A strandnyitásra számos aktuális vagy éppen korábbról elmaradt karbantartási munkálat végére sikerült pontot tennünk, sőt új attrakciófejlesztések is megvalósultak, amelyek egy újabb célcsoport megszólítását tették lehetővé. A sportmedencénk a korábbi funkciója mellett egy vízi élményparkkal lett gazdagabb, ami aktív szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A medence partján elhelyezett babzsákfotelek és teakfából készült pihenőágyak a tengerparti életérzést hozzák el Zalakarosra. Több mint 25 medence és 14 hektárnyi csodás zöld park, tisztaság, rendezett környezet, nagy szakértelemmel bíró munkatársak az a titok, amelyből bátran építkezhetünk, na és persze Zalakarosi Fürdőn minden vendégnek jár egy kedves mosoly.

A medence partján elhelyezett, teakfából készült pihenőágyak a tengerparti életérzést hozzák el

Fotó: Zalakarosi Fürdő

Tovább erősítjük vendégközpontú és családbarát missziónkat és jövőképünket, ezért a nyári főszezonra sem emeljük meg a belépőjegyeink árát, sőt színes programkavalkáddal készülünk az év legmelegebb hónapjaira, ahol a család minden tagja megtalálhatja a szórakozási vagy éppen kikapcsolódási lehetőséget.

A család minden tagja talál kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget

Fotó: Zalakarosi Fürdő

Új jelmondatunk: Januári árak júliusban… – ami azt jelenti, hogy a nyári strandszezon beköszöntével sem változnak a jegyárak.

A Zalakarosi Fürdő Nyugat-Magyarország legjobb ár-érték arányú fürdőjévé nőtte ki magát.

(X)