Átadták a Gyógyvizek Völgye legszebb portája díjat

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 03. 16:21

A Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület idén első alkalommal hirdette meg a falusi vendégházak részére a Gyógyvizek Völgye legszebb portája mozgalmat hagyományteremtő szándékkal. A versenyhez szponzorként csatlakozott az egerszalóki Török kertészet.

A Gyógyvizek Völgye TDM Egyesület alapcéljai között szerepel, hogy növelje a turizmus versenyképességét, a látogatói elégedettséget és a helyi lakosság jólétéhez is járuljon hozzá.  Így az egyesület harmadik éve virágosítja Egerszalók közterületeit.

 

A felhívásra 11 szálláshely jelentkezett, 9 Egerszalókról, 2 Demjénből. A zsűri 2014. augusztus 7-én tekintette meg a takaros vendégváró portákat. A díjátadó ünnepségen nyolc vendégház vehette át a „Gyógyvizek Völgye virágos portája 2014." címet.

A „Gyógyvizek Völgye legszebb portája 2014." címet az András apartmanház, a Gyógyvizek Völgye ötletes virágos portája 2014. címet pedig a Margaret vendégház kapta Egerszalókon.

A Gyógyvizek Völgye legápoltabb zöldfelületű virágos portája a Bodza vendégház Demjénből.

A TDM egyesület 2015-ben a lakosság részére is szeretné elindítani ezt a virágos mozgalmat, hogy minél szebbek legyenek a falvaink a Gyógyvizek Völgyében.