Átadták Dunaszerdahely legnagyobb "medencéjét"

Forrás: turizmus.com

 2020. július 21. 16:12

Újabb attrakcióval bővült a dunaszerdahelyi Thermalpark. Megnyitották a fürdő területén található tó felújított környékét, amelyet egy határon átnyúló együttműködési projektnek köszönhetően revitalizáltak.

Korábban csak a dunaszerdahelyi jegesúszók merültek benne, de a hétvégétől már a Thermalpark valamennyi vendége élvezheti a 3,5 hektáros tó hűsítő habjait. A győri Arrabona EGTC-vel megpályázott közös projekt keretében tóparti sétányt, mini amfiteátrumot, és egy kellemes szigetre vezető új hidat is építettek – írja az ujszo.com.

Hájos Zoltán, Dunaszerdahely polgármestere a megnyitón elmondta, a kialakított színpadnál kulturális élményt tudnak nyújtani a látogatóknak, és már a természetes vizek szerelmesei is megtalálják a számításukat a fürdőben.

Az átadáson Radúz Dula, a közlekedési minisztérium idegenforgalmi részlegének vezérigazgatója (jobb szélen) is köszöntőt mondott

Fotó: mindop.sk

Radúz Dula, a közlekedési minisztérium idegenforgalmi részlegének vezérigazgatója elsősorban azt méltatta, hogy a fejlesztéssel valamennyi korosztálynak elérhetőbbé tették a sportolási és rekreációs lehetőségeket. Hozzátette: bízik benne, hogy a most átadott projekt vonzerejének köszönhetően Dunaszerdahely mihamarabb visszatérhet a korábbi látogatottságához.

A Thermalpark valamennyi vendége élvezheti a 3,5 hektáros tó hűsítő habjait

Fotó: mindop.sk