Attrakciók kipróbálására ösztönöz Sárvár

Forrás: turizmus.com

 2018. július 26. 10:47

Tartalmas nyaralásra buzdítja a Sárvárra érkezőket a helyi Tourinform iroda. A Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. olyan játékot indított, amelynek során azoknak a vakációzóknak van a legnagyobb esélyük luxus wellness pihenést nyerni, akik több sárvári szolgáltatást is kipróbálnak a nyáron.

Az akció célja, hogy minél több vendéget ösztönözzön a különféle sárvári attrakciók kipróbálására. Azok ugyanis, akik valamelyik, helyben elérhető szolgáltatás megvásárlásakor kapott blokkon lévő AP-kódot regisztrálják a sarvariwellness.hu oldalon, a Spirit Hotel Thermal Spa*****superior-ban eltölthető wellness pihenést nyerhetnek, emellett számos további ajándékot is kisorsolnak a regisztrálók között.

A Nádasdy-vár

Fotó: sarvar.hu

„Az utóbbi években folyamatosan szépült és különféle attrakciókkal bővült is a fürdőváros. Új terek létesültek, pár éve nyílt egy kalandpark, van állatsimogatónk, kiránduló erdőnk és ott a Nádasdy Ferenc Múzeum is. De lehet már elektromos kerékpárokat is bérelni a Tourinform irodában, és van egy gyönyörű arborétumunk is, amit szintén kár lenne kihagyni a felsorolásból. Ugyanakkor nálunk a városnézés sem olyan, mint a legtöbb településen. Sárváron akár egy telefonos applikáció segítségével, egy kalandjáték részeként is felfedezhetők a látványosságok” - sorolja Haller Ferenc, a TDM ügyvezetője. hogy mi minden várja a városba érkezőket a helyi szállásadók extra szolgáltatásain kívül.

A TDM legújabb akciója egészen a nyár végéig tart, és a sárvári szolgáltatóknál az idén nyáron kapott blokkon lévő AP-kódokkal lehet nevezni.