Ausztriai magyar éttermek is csatlakoztak az MT Zrt. Turizmus Világnapja kampányához

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 26. 19:02

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviseletének kezdeményezésre idén is több ausztriai magyar étterem és cukrászda csatlakozott a Turizmus Világnapja-kampányhoz, amely alkalmából a magyaros vendégszeretet mellett kedvezményes árakkal és meglepetésekkel is várták a vendégeket.

Szeptember 27-én a bécsi Ilona Stüberl, a Budapest Bistro, a Dobos Bistro és a Matthias Szamos Konfiserie éttermek és cukrászda 10-20% közötti kedvezménnyel fogadták a betérőket. A finom magyaros étkek és borok mellett, a Turizmus Világnapján a turisztikai kínálatunk is terítékre került a bécsi éttermekben, megköszönve az osztrák vendégek magyar ízek és Magyarország iránti bizalmát, szeretetét. Az akció keretében ugyanis az osztrák vendégeknek ajándékba adták az ausztriai magyar képviseletek idei programjait tartalmazó kiadványt és az MT Zrt. szóróajándékait.

Idén a Turizmus Világnap egybeesett a „népek vasárnapja" katolikus ünnepel, amelynek keretében az MT Zrt. ausztriai képviselete a bécsi magyar katolikus egyházközösséggel (www.katolikus.at) a bécsi érseki palota udvarán látta vendégül magyaros ételekkel és italokkal az érdeklődő nagyközönséget. Az akciót a Rot-Weiss-Rot in Ungarn elnevezésű mozgalmán (www.facebook.com/rwr.ungarn) keresztül is népszerűsítette az MT Zrt. bécsi irodája, arra ösztönözve az Ausztriában élő magyarokat, hogy minél több osztrák ismerősükkel ismertessék meg a magyar konyhát, illetve a hazai turisztikai és kulturális programokat.

Az elmúlt évek átlagában Ausztria hazánk második legnagyobb turisztikai küldőpiaca, ahonnan az éves turisztikai költés 100 milliárd forintra tehető. Az MT Zrt. ausztriai képviseletének kampányairól, valamint marketing és üzleti tervéről további információ itt: http://at.gotohungary.com/hirek_ms_at.