Az első Média Horgászkupa Martfűn

Forrás: turizmus.com

 2016. június 30. 17:25

Hagyományteremtő céllal horgászversenyt rendezett a Martfű Termál SPA, a martfűi Termál Horgászegyesület és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MUOSZ) Patakpart Horgászegyesülete.

A június 25-i megmérettetésnek, azaz az I. Média Horgászkupának a martfűi turisztikai komplexum hangulatos horgásztava adott helyet.

A versenyen tizenegy csapat indult két-két fővel, a Martfűi Termál Horgászegyesület tagjai, újságírók, és a Bunge Zrt. Martfűi Gyárát is képviselte egy csapat. A nagy melegben azonban – a változatos szerelékek, etetőanyagok és csalik ellenére – nehezen akadtak horogra a halak.

A mérlegelésnél a Bunge Martfűi Gyárának csapata bizonyult a legeredményesebbnek, ezen a napon nekik görbült a bot, Martfűn, a Termál SPA horgásztavánál.

Fotó: Okolicsányi Zoltán

A horgászverseny köré szervezett, a Martfű és környéke turisztikai attrakcióit bemutató programok sorában a rendezvény résztvevői, köztük a sajtó képviselői, megismerkedhettek a környék attrakcióival – egy ritka madárparkkal Rákóczifalván, Gyurcsek Ferenc szobrászművész martfűi műterem-galériájával,  pálinkakóstolón vehettek részt és bekapcsolódhattak a Tiszakürti Arborétum Szent Iván-éji programjaiba is.