Az év vízi parkja lett az Aquaworld

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 03. 15:53

A budapesti Aquaworld Élményfürdőt választották 2019 legjobb vízi parkjának Az Utazó Magazin és AzÜzlet.hu olvasói.

Az Aquaworld Élményfürdő szerint a díj nemcsak elismerés, hanem pozitív üzenet is a koronavírus-járvány által nehéz helyzetbe került turisztikai szakmának.

„Számunkra a közönség véleménye mindig nagyon fontos, ezért ezt a díjat is örömmel tesszük ki a büszkeségfalunkra. Ahogy a turisztikai szakma szinte valamennyi képviselőjét, üzletileg minket is komolyan érintett a koronavírus okozta járványhelyzet, de igyekeztünk ezt az időszakot az előnyünkre fordítani, és a bezárást kihasználni arra, hogy felújításokkal és fejlesztésekkel tovább növeljük az Aquaworld Resort Budapest Hotel, Élményfürdő és SPA színvonalát. Nagyon örülünk, hogy a korlátozások megszüntetése után az emberek továbbra is bizalmat szavaznak nekünk, és újra megtelt a ház elégedett vendégekkel” – nyilatkozta Sívó Roland, az Aquaworld létesítményigazgatója.

Díjátadó (balról jobbra): Flesch Tamás (MSZÉSZ-elnök), Sívó Roland (Aquaworld, létesítményigazgató), Besze Tímea (fürdővezető) és Potápi Árpád János (Miniszterelnökség, nemzetpolitikáért felelős államtitkár)

Fotó: Aquaworld

(X)