Az Invia.hu szolgáltatásai már az egész országban elérhetőek

Forrás: turizmus.com

 2019. június 24. 11:56

2019-re az Invia.hu összesen 26, viszonteladói hálózatba szervezett kirendeltséggel rendelkezik Magyarországon, amelyek száma folyamatosan növekszik.

Az Invia.hu partnerprogramjának célja a kezdetektől az, hogy az online jelenlét megtartása mellett, az offline elérhetőségek fejlesztésével népszerű és ingyenes szolgáltatásai minél szélesebb körben váljanak elérhetővé, az Inviától megszokott minőségben.

Az ennek köszönhetően mára országszerte elérhető gyors, kényelmes ügyintézést és a személyre szabott asszisztenciát a hálózat visszatérő és új ügyfelei is értékelik.

Az Invia stabil háttere, ügyfélközpontú szolgáltatása, széles viszonteladói kínálata és sok éves tapasztalata révén olyan partnerekkel tud együttműködni, akikkel egyetértenek abban, hogy sikerük kulcsa egyben annak célja is: az elégedett ügyfél. Annak érdekében pedig, hogy számuk tovább növekedhessen, az Invia folyamatosan várja azoknak a szakembereknek a jelentkezését (https://franchise.invia.hu/), akik egy erős brand zászlaja alatt szeretnének közösen tenni ezért a célért.

(X)