Az MTSZ szakmai képzése Torockón

Forrás: turizmus.com

 2019. február 18. 17:50

A Magyar Turisztikai Szövetség a társadalmi felelősségvállalás jegyében Torockón tartott képzést a helyi kkv-k képviselőinek.

Az egynapos képzés – mely immár a második ilyen jellegű rendezvény volt a székelyföldi helyszínen – ez alkalommal is a Magyar Turisztikai Szövetség, a Duna Médiaszolgáltató Zrt.  és a Kontaktműhely szervezetfejlesztő és tréningcég összefogásában valósult meg.

Az ingyenes tréning fókuszában a kommunikáció és a konfliktuskezelés állt. Az esemény hatalmas érdeklődés övezte, de a gyakorlatorientált képzés miatt mindössze 25 fő jelentkezését tudták elfogadni a szervezők.

A résztvevők visszajelzése alapján ezek a továbbképzések rendkívül hasznosak, többen jelezték, hogy kérik a folytatást, valamint az eddig tanultakat már hasznosították is. Talán nem meglepő, hogy ezen vendéglátók – bár szívüket és lelküket beleteszik a vendéglátásba – korábban ilyen színvonalú képzést nem kaptak.

Az ingyenes tréning fókuszában a kommunikáció és a konfliktuskezelés állt

Fotó: MTSZ

Ez az alapítványi szerepvállalás azért is rendkívül fontos ez, mert hamarosan ebbe a régióba is megérkeznek az EU-s támogatási források, így az elkövetkező években komolyabb infrastrukturális beruházások várhatóak. Ezekhez pedig a kommunikációs, illetve digitális kompetenciafejlesztés elengedhetetlenül fontos.