Az ön szavazata is európai csúcsra segítheti a miskolci múzeumot

Forrás: turizmus.com

 2017. május 04. 15:04

A Herman Ottó Múzeum videója megnyerte a Museum Dance Off verseny európai döntőjét, és bekerült a világfináléba. A világdöntő szavazását május 8-án tartják.

Huszonnégy óra alatt több mint 17 ezer szavazatot ért el a Herman Ottó Múzeum videója, amelyet a Museum Dance Off 4 versenyre készítettek el. A helyi középiskoláktól kezdve az ország többi múzeumában dolgozó kollégákig rengeteg kisebb-nagyobb közösség fogott össze a múzeum felhívására, és voksoltak a filmre, amelynek nézettsége már meghaladta a 10 ezret a YouTube-on, és öt kontinens 42 országában láttak legalább egyszer.

A világdöntő szavazás május 8-án (hétfőn), magyar idő szerint 14 órakor indul, és 24 órán keresztül tart majd.

Itt egy-egy ausztrál, kanadai és egyesült államokbeli múzeum videójával száll versenybe a miskolci múzeum. A tavalyi győztes, a melbourne-i Victoria Museum 79 ezer szavazattal hódította el a trófeát.

A videó megtekintéséhez kattintson a képre!

Így szavazhat május 8-án:

Nyissa meg a http://www.whenyouworkatamuseum.com honlapot. Görgesse lejjebb az oldalt, és keresse meg a megfelelő szavazási kockát. Jelölje meg a Herman Ottó Múzeum neve mellett lévő kört, majd kattintson a Vote szóra. Mivel nem korlátozzák az egy gépről leadható szavazatok számát, az oldal frissítése után újrakezdhető a voksolás.