Az orfűi aquaparkot és a békéscsabai rendezvénycsarnokot is piacra dobja az MNV

Forrás: MTI

 2020. július 27. 18:40

Portfóliótisztítási stratégiájának megfelelően a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) folytatja az állami feladatellátásához nem szükséges ingatlanok piaci értékesítését.

A társaság közleménye szerint a világjárvány miatt kialakult helyzet enyhülése után, a gazdaság újraindításával összhangban lehetőség nyílik a tavaly megkezdett, a portfóliótisztítást célzó értékesítési akció folytatására.

Az MNV az eddig megszokott egyedi ingatlanértékesítést, és a tavaly új módszerként bevezetett csomagszerű értékesítést is alkalmazza az online árverési felületén (EAR). A következő hetekben 14 különböző tematikájú ingatlancsomaggal és több mint 30 egyedi tétellel gazdagítja kínálatát a társaság.

Az Orfű Aquapark is eladó

Fotó:  Facebook / Orfű Aquapark

A Pécsi-tó nyugati partján 63 ezer négyzetméteren elterülő, különleges vízi szolgáltatásokat nyújtó Orfű Aquapark például augusztus 6-tól, a békéscsabai repülőtér mellett csaknem 22 ezer négyzetméteren elhelyezkedő, kiállítási és rendezvényközpontként funkcionáló, jó műszaki állapotban lévő AB EXPO csarnok pedig augusztus 10-től válik elérhetővé az EAR felületén.

Várhatóan augusztus 10-től újra kísérletet tesz az MNV a korábban MÁV-székházként funkcionáló, Andrássy úti, csaknem 20 ezer négyzetméter összterületű palotaépület hasznosítására is.