Az USA is várja az ITB-n

Forrás: turizmus.com

 2019. február 07. 15:05

A világ egyik legjelentősebb utazási kiállításán, a berlini ITB-n mintegy 160 amerikai kiállító kínálja a desztináció legnívósabb szolgáltatásait és attrakcióit, március 6–10. között a Visit USA és Brand USA Pavilonban.

Annak, aki új ügyfeleket és értékesítési csatornákat keres amerikai városok részére, javasolják, látogassa meg a „The Sightseeing Pass” kiállítóteret a 3.1 pavilon 205. standján. Időpont-egyeztetés céljából keressék Elizabeth Walshot az elizabeth.walsh@trade.gov e-mail-címen vagy +49-69-7535-3167-es telefonszámon.

A kiállítók meghívják az érdeklődőt az Amerikai Indián és Alaszka Turisztikai Szövetséggel (AIANTA) való találkozásra is a 3.1. pavilon 140. standjára. Időpont-egyeztetésre keresse Monica Polingot a mpoling@aianta.org e-mail-címen.

Várja Önt Amerika az ITB-n!

Fotó: Pixabay

Az ESTA-val kapcsolatos információ esetén a 3.1 pavilon, 308. standján állnak rendelkezésre az ESTA ügyekben jártas munkatársak.

Végül, de nem utolsósorban meghívnak minden érdeklődőt a Brand USA kiállításra a 3.1 pavilonba, ahol alkalom nyílik találkozni az összes amerikai desztinációt képviselő kiállítóval.

(X)